Bemutatkozás

A jelenleg közel  400 fős vállalkozásunk több, mint 30 éves múltra tekint vissza, egyszemélyes vállalkozásból fejlődött a legmagasabb felkészültséget és technológiát megkövetelő autóipari beszállítói szintre, mégis sikerrel őriztük meg a családias hangulatot.

A kezdeti fémtömegcikk gyártása hamarosan kibővült a hőre lágyuló műanyagtermékek előállításával, kétkomponensű szilikon alapanyagból előállított termékekkel, valamint magas színvonalú műszaki műanyag alkatrészek gyártásával.

Vállalkozásunk mára Magyarországon a Közép-Dunántúli régió egyik legjelentősebb műanyag alkatrész gyártójává vált, elsősorban az autóipari elektromos csatlakozók, a hangrendszerek és az egészségügyben használt műanyag alkatrészek piacán.

Az elmúlt 10 évben a fő tevékenységünket a műszaki műanyagok fröccsöntése, és a hozzájuk tartozó szerszámalkatrészek gyártása tette ki. Termékeink 95%-ban az autóipar számára készülnek.

Tevékenységünk gerince Kőszárhegyen, modern, légkondicionált üzemekben található a legmodernebb technológiájú berendezésekkel, ahol naponta közel 1 millió db alkatrészt gyártunk, mindezt közép,- és nagy sorozatokból vegyesen. Alkatrészeink a világ – különösen az Európában gyártott – csaknem minden autótípusába beépülnek.

Büszkék vagyunk munkatársainkra, akik lehetővé tették a piaci változásoknak való folyamatos megfelelést. Töretlenül fejlődünk. A közelmúltban új üzemcsarnok résszel, szerszámüzemmel és irodákkal bővültünk, mára már közel 15.000 m2-en folytatjuk tevékenységünket.


Megfelelni a kihívásoknak:

Az autóipar követelményei rendkívüli felkészültséget és fejlődést követelnek meg csakúgy, mint az egészségügy. Egyebek mellett az akár 100 pólusú autóipari csatlakozók, és 0.4 mm-es vékony falú alkatrészek szigorú követelményeket támasztanak a gépekkel, berendezésekkel és technológiával szemben.

A fröccsöntési technológia modernebb vívmányait (Como Injection, scientific injection/ tudományos fröccsöntés) is fel kell használnunk a vevői igényeknek való megfelelés érdekében. Így tudunk sikeresek lenni a nulla hiba stratégiánkban is. 
Ceg_törtenet

Üzemek:


- Szabadbattyán

Szabadbattyán

- Kőszárhegyi üzemek- Köszárhegy tanműhely

Koszarhegy csarnok1

- Köszárhegy új 5.000m2-es gyártócsarnok

Koszarhegy csarnok2

Link

Termékek

CCMS

CCMS

kapcsolat

Amennyiben kérdése lenne az oldalunkon látott termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban keressen minket bizalommal.

Cím: H-8152 Kőszárhegy
  Kandó Kálmán u. 2.
Telefon: +36-22/588-088
Fax: +36-22/588-146
Weboldal: http://www.simonceg.hu/
E-mail: info@simonceg.hu
Facebook: www.facebook.com/simonceg
Linkedin: www.linkedin.com/company/simon-plastics-and-metal-components
GPS: N47,1186 E18,3745