GOP-2.1.1-11/B-2011-0138

A projekt azonosító száma: GOP-2.1.1-11/B-2011-0138

A projekt címe: Simon István egyéni vállalkozó kapacitásbővítő és minőségjavító komplex technológiai fejlesztése

 
A pályázaton elnyert összeg: 100.000 eFt, mely az elszámolható költségek 29,88 %-a, vagyis a projekt összköltsége 334.726 ezer Forint.

A projekt indokoltságában való elsődleges szerep a piaci pozíciók megerősítése, illetőleg a piacon való maradás lehetősége volt. 2009. ősze óta az árbevétel folyamatosan emelkedik, mely az egyre növekvő megrendelési mennyiségnek és ezáltal a folyamatos kapacitásbővítésnek köszönhető. A projekt kezdetekor azonban a fejlődés szűk keresztmetszetét az elégtelen kapacitás jelentette. A kapacitás hiányosságaira adott megoldást a 10 termékszerkezethez igazodó méretű, kapacitású és felszereltségű fröccsöntőgép beszerzése. A korábbi géppark is alkalmas volt a magas minőségű gyártásra, de a fejlesztés során lényegesen testre szabottabb eszközök beszerzésére került sor.

A jó minőségű alkatrészeket gyártó alvállalkozók számára a megrendelések stabil, kiszámítható üzletmenetet biztosítanak, hosszabb távon garantálva a cég működését és a munkahelyeket. A magas színvonalú gyártást a színezékadagolók, como boxok, szerszámtemperálók beszerzése, míg a termékek ellenőrzését a mechanikus tapintórendszer megvásárlása segítette elő.

A vállalkozás hitet tett a környezetközpontú fenntartható fejlődés mellett, ezért vezette be a integrált minőségügyi és környezetközpontú irányítási rendszert 2009-ben. A nagyteljesítményű hulladékbálázó beszerzése a környezet károsításának minimalizálását szolgálta.

A cég kiemelt jelentőséget tulajdonít a munkaerő folyamatos belső képzésének, a motiváció megfelelő szinten tartásának. A növekedés szükségessé tette azonban a szervezeti struktúra átalakítását, a vezetői posztok újrapozícionálását, a mérnöki létszám bővítését és megerősítését. Ennek oka, hogy egyre magasabb előkészítettséget igényel a gyártás (már nem a megrendelő biztosítja az alapanyagot, házon belül kell elvégezni a szerszámjavításokat, sőt akár a szerszámgyártásokat, stb), ezért volt szükség a magas színvonalú fémmegmunkáló gépek beszerzésére, illetve a raktári kiszolgálás fejlesztése érdekében a vonalkódos rendszer bevezetésére.

Egy ilyen projekt tovább erősítheti cégünk az autóipar beszállítói piacának legjelentősebb vállalatai felé való kötődését, noha vevőink már jelenleg is stratégiai partnerként tekintenek ránk. 
A pályázaton elnyert összeg: 100.000 eFt, mely az elszámolható költségek 29,88 %-a, vagyis a projekt összköltsége 334.726 ezer Forint.

Közreműködő Szervezet: MAG Zrt. - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
A projekt kezdő napja 2011.05.31., a fizikai megvalósítás napja 2013.03.25.


Képek


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép


Kép

Link

Termékek

CCMS

CCMS

kapcsolat

Amennyiben kérdése lenne az oldalunkon látott termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban keressen minket bizalommal.

Cím: H-8152 Kőszárhegy
  Kandó Kálmán u. 2.
Telefon: +36-22/588-088
Fax: +36-22/588-146
Weboldal: http://www.simonceg.hu/
E-mail: info@simonceg.hu
Facebook: www.facebook.com/simonceg
Linkedin: www.linkedin.com/company/simon-plastics-and-metal-components
GPS: N47,1186 E18,3745