Gyakorlati képzés

Folyamatos fejlődésünkhöz elengedhetetlen a megfelelő szakember utánpótlás. Fontos számunkra, hogy az új kolléga az elméleti felkészültség mellett minél hamarabb készség szintű szakmai gyakorlatra tegyen szert, valamint motivált legyen további fejlődésre. Ennek érdekében több programhoz is kapcsolódtunk.


Duális képzés
A képzés során az elméleti képzés (általános műveltség és szakelmélet) a szakiskolákban, a gyakorlati képzés pedig üzemekben, vállalatoknál történik, ahol a szakmai képességek fejlesztésén van a hangsúly.

Jelenleg Váci Mihály Ipari Szakképző Iskola és a Gróf Széchenyi István Műszaki Szakközépiskola diákjai gyakorlati képzése folyik nálunk.Terveink szerint a 2015/16-os tanévtől bekapcsolódunk az egyetemek, főiskolák duális képzésébe is; eddig 3 felsőfokú intézménnyel van ez irányú kapcsolatunk.


Mentorprogram

Cél, hogy a szakmunkás bizonyítvány megszerzése után a fiatal pályakezdő minél hamarabb megismerje a vállalat rendszerét, beilleszkedjen, és szakmai tapasztalatot szerezzen egy rutinos kolléga mellett.

Üzemlátogatások, pályaorientáció

Rendszeresen biztosítunk lehetőséget általános iskolások és szüleik üzemlátogatásaira is, segítve ezzel őket a pályaválasztásban.

Link

Termékek

CCMS

CCMS

kapcsolat

Amennyiben kérdése lenne az oldalunkon látott termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban keressen minket bizalommal.

Cím: H-8152 Kőszárhegy
  Kandó Kálmán u. 2.
Telefon: +36-22/588-088
Fax: +36-22/588-146
Weboldal: http://www.simonceg.hu/
E-mail: info@simonceg.hu
Facebook: www.facebook.com/simonceg
Linkedin: www.linkedin.com/company/simon-plastics-and-metal-components
GPS: N47,1186 E18,3745