Minősgépolitika

SIMON ISTVÁN e.v. MINŐSÉGPOLITIKÁJA


• A Simon István e.v. (továbbiakban vállalat) minőségirányítási rendszerét az IATF 16949:2016 minőségirányítási rendszer szabvány követelményeinek megfelelően alakítja ki és működteti.

• A vállalat vezetése személyes példamutatással folyamatosan arra ösztönzi a munkatársait, hogy a vállalat termékei megfeleljenek, és ahol lehet, túlszárnyalják vevőinek elvárásait. A termékeinkre és szolgáltatásaink fejlesztésére vonatkozó - vevői elvárásokat, belső kommunikáció révén közvetítjük Simon István e.v. minden dolgozója számára.

• A vállalat a folyamatok fejlesztését a „nulla-hiba elv” és az autóiparban elfogadott minőségtechnikák alkalmazásával valósítja meg. A vállalat vezetés a folyamatos fejlődés előmozdítása érdekében az üzleti folyamatokra mérőszámokat, minőségcélokat határoz meg, értékel és elemez.

• A cég vezetése elkötelezett a vevői és jogszabályi követelmények teljesítése és a minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése mellett.

• A vállalat azoknál az üzleti folyamatoknál, ahol lehetséges, többszempontú megközelítést elősegítő munkacsoportokban valósítja meg feladatait, melyek képesek fejleszteni a vállalat minőségirányítási rendszerét, valamint folyamatait.

• A vállalat elismeri és értékeli minden dolgozójának a közös munkában való részvételét, mellyel hozzájárul a vállalat céljai megvalósításához.

• A vállalat elkötelezett a biztonságos és egészséges környezet létrehozására és fenntartására. Elsődlegesnek tekinti dolgozói állandó képzését, biztonságuk, egészségük és jólétük érdekében.

• A vállalat törekszik a közösség, a környezet és az élet minőség állandó javítására, fejlesztésére.

• A vállalat minden munkatársa a vállalat minőségpolitikájában megfogalmazottak szerint végzi munkáját.

• A vállalat az érdekelt felekkel kölcsönösen előnyös, egymást segítő kapcsolatok kialakítására törekszik

• A vállalat tevékenységeivel kapcsolatos üzleti, környezeti bizonytalanságok lehetséges hatásait kockázatként vagy lehetőségként kezeli

Kőszárhegy, 2017.augusztus 29.A Vállalkozás minőség- és környezetirányítási törekvéseinek középpontjában az áll, hogy céljainak végső és legfontosabb nyertesei a cég vevői legyenek.
Laborunk felszereltsége hozzájárul ahhoz, hogy termékeink az elvárt minőségben készüljenek.

Mérőlaborunk

Nedvességmérők:

Nedvességmérő

Nedvességmérő
 
Optikai és tapintó 3D Mérőgép (Vertex):

Vertex

Mérőmikroszkóp:

Mérőmikroszkóp

MFI vizsgáló:

MFI

Link

Termékek

CCMS

CCMS

kapcsolat

Amennyiben kérdése lenne az oldalunkon látott termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban keressen minket bizalommal.

Cím: H-8152 Kőszárhegy
  Kandó Kálmán u. 2.
Telefon: +36-22/588-088
Fax: +36-22/588-146
Weboldal: http://www.simonceg.hu/
E-mail: info@simonceg.hu
Facebook: www.facebook.com/simonceg
Linkedin: www.linkedin.com/company/simon-plastics-and-metal-components
GPS: N47,1186 E18,3745