Technológiák

95 db műanyag fröccsöntő gépünk mérettartománya rendkívül széles: 25 tonnától 1000 tonna záró erőig terjed, ezzel a termék nagyon széles spektrumát lehet gazdaságosan, hatékonyan gyártani. Elektromos gépeink a legújabb technológiát képviselik, és kevesebb elektromos áramot fogyasztanak, hatékonyabbak, nagyobb a kapacitásuk. a hagyományos fröccstechnikán túl szilikon és két komponensű fröccsöntés is szerepel a palettán. A vertikális integrációt szerelés, ultrahangos és vibrációs hegesztés képviseli.

Technologia1

A hagyományosnak mondható autóipari csatlakozók, audio technikai alkatrészek és esztétikai termékek mellett gyorsan fejlőik a tisztatéri gyógyszeripari fröccsöntés, DNA laboratóriumi teszt tubusok előállítása.
A robottal, QS váltóval felszerelt gépek egy részénél telepített Kistler érzékelős Como Injection jelfeldolgozás a vállalkozásnál egy teljesen új technológiát képvisel. Kényes termékek, többfészkes szerszámokkal történő gyártásakor lehetővé teszi a precíz, „hibamentes gyártást”.

Technologia2

Az autóiparban ennek a technológiának az alkalmazása jelentős versenyelőnybe juttatja a céget.
Rendszeressé váltak mind a külsős, mind a belsős képzések a szervezet és csapatmunka fejlesztés és  a szakmai továbbképzések terén is.
Folyik az integrált vállalatirányítási szoftver testreszabása és intelligens elemző felülettel ellátása saját fejlesztésben, külső szoftver fejlesztési támogatással.

Technologia3

Fröccsgép kapacitás:

gep_kapacitas

Link

Termékek

CCMS

CCMS

kapcsolat

Amennyiben kérdése lenne az oldalunkon látott termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban keressen minket bizalommal.

Cím: H-8152 Kőszárhegy
  Kandó Kálmán u. 2.
Telefon: +36-22/588-088
Fax: +36-22/588-146
Weboldal: http://www.simonceg.hu/
E-mail: info@simonceg.hu
Facebook: www.facebook.com/simonceg
Linkedin: www.linkedin.com/company/simon-plastics-and-metal-components
GPS: N47,1186 E18,3745