Illusztráció az alábbi tartalomhoz: GINOP Plusz-3.2.1-21

GINOP Plusz-3.2.1-21

A GINOP Plusz-3.2.1-21 forrásból megvalósuló a munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül munkaerőpiaci program.

 

„Építsük együtt Magyarországot!”

 

Pályázati információk:

  • a kedvezményezett neve: Simon Plastics Kft.
  • a szerződött támogatás összege: 10.403.680,- Ft
  • a képzések tervezett befejezési dátuma: 2024.09.20.

 

 

A képzések elnevezése és célja, valamint a képzések részletes bemutatása:

 

Vezetőfejlesztés: együttműködés, kommunikáció, motiváció, visszajelzés

Óraszám: 16 óra

Interperszonális kapcsolataink esetében többször előfordulhat, hogy vezetői szerepbe kerülünk. A képzés célja, hogy a résztvevő olyan tudásokkal, képességekkel vértezhesse fel magát, amelyek vezetői kompetenciáit gazdagítják. Az alábbi területek fejlesztése a cél:

  • együttműködésfejlesztés és csapatépítés
  • kommunikációs technikák
  • visszajelzések

 

Korszerű gyakorlat az alkalmazkodóképesség javítására: értékteremtés (16 óra)

Óraszám: 16 óra

A program célja, hogy a résztvevők megismerjék az egyéni alapkészségek fejlesztéséhez szükséges legfontosabb kompetenciákat (gondolkodás, koncepcióalkotás, személyiségfejlesztés, tanulástechnika), és ezeket a gyakorlatban alkalmazni is tudják.

A képzés során résztvevők megismerik a szervezetfejlesztéshez szükséges legfontosabb kompetenciákat (munkavégzés alaptörvényei, szervezeti azonosság (vízió, misszió), korrupciós pontok), és ezeket a gyakorlatban is fogják tudni alkalmazni.

A munkavállalók megismerik az értékteremtéshez szükséges legfontosabb kompetenciákat, megismerik a minőség fogalmát és felismerik a hiba okokat, amelyek a minőség romlásához vezetnek.

 

Vezetők fejlesztése: teljesítményértékelés és visszajelzés

Óraszám: 16 óra

A képzés célja, hogy a résztvevők áttekintsék a vezetői folyamataikat és a vezetői szerepüket, különös tekintettel a saját és a munkatársak teljesítményértékelésére. A képzés további célja, hogy a résztvevők megtanuljanak hatékonyan és korszerűen visszajelzést adni, kérni és fogadni.

Együttműködésfejlesztés és hatékonyságnövelés

Óraszám: 16 óra

A képzés célja, hogy a résztvevők megtanulják a mindennapi munkaéletben fellelhető társadalmi csoportjain belüli (pl. társadalmi, munkahelyi, közösségi), közösen megoldandó feladatok, problémák kezelését. A résztvevők képessé válnak a különböző csoportszerepek megkülönböztetésére. A képzésen résztvevők meg tudják állapítani a kompromisszum és a konszenzus közötti különbséget, és képesek lesznek a harmonikus együttműködő munkakörnyezet kialakítására. A képzés további célja, hogy növelje a résztvevők hatékonyságát, kialakítsa bennük folyamatszemléletet és a hatékony időmenedzsment alapjait.

 

Haladok a korral - informatikai ismeretek: excel-szűrések (haladó 1.) (16 óra)

Óraszám: 16 óra

A képzés célja, hogy a résztvevő megismerje a Microsoft Office egyik leggyakrabban használt programjának használatát, képes legyen táblázatot szerkeszteni, abban dolgozni, mindösszesen fejlessze az infokommunikációs, digitális készségeit. A képzés kifejezetten az excel szűréseivel kapcsolatos műveletek lehetőségeinek bemutatását, haladó szintű használatának elsajátítását tűzi ki célul a minél hatékonyabb és magasabb szintű felhasználói kompetencia elsajátításával.

 

Haladok a korral - informatikai ismeretek: excel-függvények (haladó 2.) (16 óra)

Óraszám: 16 óra

A képzés célja, hogy a résztvevő megismerje a Microsoft Office egyik leggyakrabban használt programjának használatát, képes legyen táblázatot szerkeszteni, abban dolgozni, mindösszesen fejlessze az infokommunikációs, digitális készségeit. A képzés kifejezetten az excel függvényeivel kapcsolatos műveletek alkalmazásának bemutatását, haladó szintű használatának elsajátítását tűzi ki célul a minél hatékonyabb és magasabb szintű felhasználói kompetencia elsajátításával.

 

Haladok a korral - informatikai ismeretek: excel-kimutatások (haladó 3.) (16 óra)

Óraszám: 16 óra

A képzés célja, hogy a résztvevő megismerje a Microsoft Office egyik leggyakrabban használt termékének, programjának használatát, képes legyen táblázatot szerkeszteni, abban dolgozni, mindösszesen fejlessze az infokommunikációs, digitális készségeit. A képzés kifejezetten az excel kimutatások készítésével kapcsolatos műveletek alkalmazásának bemutatását, haladó szintű használatának elsajátítását tűzi ki célul a minél hatékonyabb és magasabb szintű felhasználói kompetencia elsajátításával.

 

Angol nyelvi képzés

Óraszám: 100 óra

A képzés összesen 3 csoportban valósul meg, célja, hogy a résztvevők megismerjék az angol nyelv lehetőségeit és annak használatát. Alapvető cél, hogy a résztvevők képesek legyenek önállóan használni/megérteni az angol nyelvet szóban és írásban is egyaránt.

Az angol nyelvi képzések három különböző tudásszinten zajlanak, a résztvevők előzetes szintfelmérője alapján.

Vissza a kezdőlapra