Illusztráció az alábbi tartalomhoz: Géniusz Lóci díj 2018

Géniusz Lóci díj 2018

A vállalkozás 2013-tól kötelezte el magát az oktatásnak. Fontosnak tartjuk a jövő nemzedékének oktatását és bevezetését a munka világába.

Ekkor 2 szakmunkástanulóval indult el a gyakorlati képzés. 2018-ban már 16 tanulónak, 4 szakmában biztosítunk évközi gyakorlati helyet a tanműhelyünkben.

Az idei nyári gyakorlat ideje alatt ez a létszám 25 főre emelkedik, kiegészülve a csak nyári gyakorlatra bekapcsolódó szakgimnáziumi tanulókkal.
A duális képzésről szóló együttműködési megállapodást 2015-ben írtuk alá az Óbudai Egyetemmel.
Jelenleg 3 hallgató folytatja nálunk tanulmányait. Egy harmadévese informatikus, egy másod és egy első éves gépészmérnök hallgató.
A már végzett tanulóink közül néhányan már a vállalkozás munkavállalói és z idén végzettek közük is többekkel áll szándékunkban a tanulmányaik befejezése után.
A Kereskedelmi és Iparkamarával karöltve részt veszünk pályaorientációs célzattal szervezett üzemlátogatások lebonyolításában . Ezen kívül közvetlen megkeresés alapján számos általános iskola tanulóinak tartottunk már szakmák bemutatásához kötött üzemlátogatást.

Az elmúlt időszakban pedig egyre több szakgimnázium keres meg minket, hogy az általuk oktatott szakra kiterjedő részletesebb  speciális ismeretekkel egybekötött üzemlátogatást tartsunk nekik.

Örömmel teszünk eleget minden ilyen irányú kérésnek.

Vissza a kezdőlapra