Illusztráció az alábbi tartalomhoz: Üzleti Etikai Díjat nyert vállalatunk

Üzleti Etikai Díjat nyert vállalatunk

Üzleti Etikai Díjat nyert vállalatunk 2018.november 21.-én

A díjat László Ervin professzor, a Budapest Klub alapító elnöke, világhírű filozófus, író, számos akadémia tagja, és Demcsák Mária, a Piac & Profit üzleti magazin alapító főszerkesztője azzal a szándékkal hozták létre, hogy a magyar társadalom figyelmének középpontjába kerüljenek azok a hazai vállalkozások, amelyek felelős tevékenységükkel, gondolkodásukkal, a környezet és a társadalom érdekeivel összehangolt fejlesztéseikkel példát mutatnak.

Az üzleti életben sikeres jelenlétükkel bizonyítékul szolgálnak, hogy a profit érdekei összeegyeztethetők a bolygó, az emberiség, a fenntartható fejlődés érdekeivel.

Simon Istvánnak a díjat Sipos Éva, a Fejér megyei Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára és Tóth Balázs, a Legrand Csoport közép- és kelet-európai régió gazdasági igazgatója adta át. Fotó: Hatlaczki Balázs

Simon István egyéni vállalkozó cége hihetetlenül egyszerű, becsületes és korszerű elveket is valló vállalat. A legtöbb zsűritagot nagyon megragadta az őszinteség és profizmus keveréke a pályázatban, amiből az ösztönös tisztesség szólt. “Sportszerűség hasznos dolog, jó üzlet, hosszú távon ez hozza meg az eredményt. Mi mindig erre törekedtünk, és akik ismertek bennünket nem véletlenül álltak mellénk, mert rászolgáltunk a támogatásra” – mondta az ünnepségen Simon István.

https://piacesprofit.hu/klimablog/felelos_vallalatok/ujabb-tiz-ceg-az-uzleti-etikai-dijasok-kozott/

 

 

Vissza a kezdőlapra